Retur och återbetalning

För köp av böcker via Internet gäller 14 dagars ångerrätt. Den gäller emellertid enbart under förutsättning att varan är oanvänd och i samma skick som när den levererades. Returfrakten betalar du själv, om det inte är ett uppenbart fel från förlagets sida, som till exempel att du har fått en annan bok än den du beställde.

E-bok som laddats ner kan inte returneras.

För att få tillbaka pengarna för en returnerad vara krävs kvitto eller annat bevis på betalning. När varan har mottagits och konstaterats vara i ursprungligt skick kommer du att få en kvittens. Återbetalning sker med samma metod som varan ursprungligen betalades. Finns inte eventuell originalförpackning kvar, eller varan inte längre är i ursprungligt skick, kommer du att få ett meddelande om ifall du enbart får delvis återbetalning, eller ingen alls.

För reavaror gäller ingen returrätt.

Så här gör du för att returnera en vara:

Skicka ett meddelande via e-post till info@billiyon.se om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du får då information om till vilken adress varan ska skickas och hur återbetalning kommer att ske. Fraktkostnader återbetalas inte och du betalar själv din returfrakt. Du kommer inte att erhålla återbetalning innan varan returnerats i oskadat skick.